Medlemskap

Årsavgifter för medlemskap 2021 är fastställda på styrelsemöte inför mailförfrågning till medlemmarna november 2020

Senior med full spelrätt 4200:-
Senior med full spelrätt och (Husskortet) 4200:-
Senior boende >6 mil <15 mil från Hussborg 3280:-
”Greenfee medlemskap” boende > 15 mil från Hussborg med årsgreenfee 2750:-
”Greenfee medlemskap”  boende mer än 15 mil från Hussborg 500:- (Reducerad greenfee  250 kr vid spel på Hussborg)
”Greenfee medlemskap”  boende inom 15 mil från Hussborg 2000:- inkl 5st greenfee biljetter.
Junior t.om 17 år 1095:-
Junior 18-21 år 1785:-
Junior familjerabatt  200:-
Studerande med studentkort (22-26 år)  1985:-
Passiv medlem utan rätt till spel 300:-

Husskortet är kopplat till ett spelrättsbevis som kan förvärvas/köpas av medlemmar som tidigare lånat ut pengar för finansiering av banan. Medlem som tidigare lånat ut pengar omvandlade lånereversen till ett A bevis och ett B bevis. Klubben har en lista på de som har A eller B bevis till salu, men klubben har inget med priset att göra. Klubben måste få vetskap om detta då registrering av innehavare måste ske på klubben för giltigt bevis. Husskortet ger innehavaren förmåner inom hela anläggningen på Hussborg enligt följande:

Rabatt på ett lunchhäfte på Hussborg Herrgård (Se klubbinformation och Husskortet)

Fri vagnsbod i mån av plats.
Rangekort som ger 50 fria poletter
Rabatt 50% på rumspris mm.

Medlemsansökan
Om du vill ansöka som medlem till Hussborg GK skickar lämpligen ett mail med golf id till golf@hussborg.com

Eller fyll i medlemsformuläret genom att klicka här
Greenfee avgift :
Senior 400 kr
Junior  200 kr

Greenfeesamarbete 2021
Hussborg har greenfeesamarbete 250 kr med Sundsvalls GK, Öjestrand GC, Timrå GK, Storsjöbygden GK, Sandnäset GK, Klövsjö-Vemdalen GK, Norderöns GK, Åre GK, Ljusdal GK samt Östersund/Frösön på vardagar.