Seniorkommittén

Seniorkommittén, verksamhetsberättelse 2020

Seniorkommittén har under året bestått av Janne Karlsson, ordf. , Eva  Kallberg, Olle Törnblom och Hans Dahlén.

I sommarens seniorspel på torsdagarna har deltagarantalet varit 45 st., med ett snitt på 24 deltagare per gång och vi har spelat olika tävlingsformer. Nytt för året var kräfttävling i samband med kräftpremiären med kräftor som pris.
Tävlingen årets senior, där vi räknat platssiffra på 6 av 10 ggr., vanns i år av Lennart Carlsson, 2:a blev Kjell Karström och 3:a Marianne Axelsson.
Årets NABO-tävling blev inställd, dels pga Corona och dåligt intresse från Storsjöbygden.
Någon seniorresa blev inte av men vi hoppas att nästa säsong blir mer normal så att vi kan göra en resa.

Årets säsong avslutades den 1 oktober med 3-manna scramble och gemensam middag på Hussborg Herrgård.

Verksamhetsplan för 2021 hittar du under fliken klubbinformation

Väl mött igen till våren /

Janne Karlsson

Seniorkommittén (OK) ansvarar för aktiviteter riktade mot klubbens oldboys, oldgirls och veteraner. OK lägger sin egen tävlingsverksamhet och planerar in den i starttidskalendern i samråd med TEK. OK har även rollen att samverka med övriga klubbar i närområdet när det gäller tävlingar och klubbutbyte för seniorer. OK är även behjälplig med uppgifter inom olika områden  genom samråd med övriga kommittéer.