Seniorkommittén

Seniorgolf 2021

På torsdag 3/6 blir det seniortävling!
Från 1/6 är det tillåtet att spela tävlingar enligt SGF.
Normala regler gäller, inga speciella Coronaregler som förra året.
Anmäl er före kl. 15.00 på onsdag, därefter lottar John så att alla kan se sin starttid på onsdag kväll.
Jag är tävlingsledare på torsdag och tar emot startavgiften 30:- genom Swish eller jämna pengar.

Det viktigaste är att ha kul!
Janne

_____________________________________________________

Seniorkommittén består av Jan Karlsson (sammankallande), Eva Kallberg, Hans Dahlén och Marianne Axelsson.
Kommittén (OK) ansvarar för aktiviteter riktade mot klubbens oldboys, oldgirls och veteraner. OK lägger sin egen tävlingsverksamhet och planerar in den i starttidskalendern i samråd med TEK. OK har även rollen att samverka med övriga klubbar i närområdet när det gäller tävlingar och klubbutbyte för seniorer. OK är även behjälplig med uppgifter inom olika områden  genom samråd med övriga kommittéer.