Juniorkommittén

Juniorkommittén (JK) ansvarar för träning, tävling, läger samt leder all verksamhet riktad mot klubbens juniorverksamhet. JK har också ansvar för att genom sina aktiviteter locka nya ungdomar till golfen. JK har ansvaret för att klubbens juniorer kan delta vid tävlingar inom distriktet samt även delta i distriktets aktiviteter för att höja intresset för golf hos juniorer. Junior är man upp till 21 år.

Skandia Distrikt Future Tour

Strålande spel av Fredrik Olofsson på Skandia Distrikt Future Tour i Sollefteå. Fredrik  slutade på 2 :a plats efter särspel mot Pontus Bylund  Puttom. Vi hade 4 startande och 3 ligger just nu bland de 20 som kommer till final på Hussborg den 15-16-spetember. En tävling återstår på Öjestrand den 19 augusti.

Onsdagtävling öppen för alla.

Regler för Onsdagstävlingar 2012, 31,32.

Spelform: Singeltävling, slaggolf (max 5 över par).

Kostnad: 50 kr/tävlingstillfälle  betalas vid anmälning innan start. Köp i kansliet eller receptionen när kansliet är stängt. Kortet ska vara signerat/betalt.

Priser: Av 50 kr går 25 kr till juniorkommittén och 25 kr till priser. Priser är presentkort på Hussborgs Herrgården.

1-10 deltagare – 100 % till vinnaren

11-20 deltagare – 80 % till vinnaren, 20 % till tvåan

21-      deltagare / klass – 60 % till vinnaren, 30 % till tvåan, 10 % till trean

Scorecort:  ifyllt för tävling och signerade av spelare och markör  lämnas in  på kansliet efter avslutad runda. Är det stängt kan de lämnas i greenfee luckan. Pristagarna meddelas senast fredag samma vecka.  Resultat kommer att läggas ut på juniorsidan.

Vinnare onsdagsgolfen

11 juli: Johan Kjellin

18 juli: Johan Kjellin 71.  6 deltagare

01 aug: Bernt Strand 80, 4 deltagare

Gratis nybörjarträning varje onsdag  kl 18.00 – 20.00 till v32.

Ingen utrustning behövs. Vi har klubbor och bollar.

Nybörjare, föräldrar ni som redan har kort och vill träna är välkomna på gratis prova på träna varje onsdag v 25 till v 32.

V 31 finns vår PRO Fredrik på plats på onsdagsträningen.

Träning för junior med grönt kort och medlem

10 augusti  13:00-15:00

13 augusti   09:00-11:00

Träningen för juniorer med officiellt Hcp och medlem

10 augusti Kvällspass (tider kommer senare)

11 augusti Kvällspass

12 augusti Kvällspass

I kommittén ingår:

Ingrid Kjellin                               kjellin.ingrid@telia.com           073-0401447
Mats Olofsson
Marcus Lundqvist
Thommy Andersson
Kajsa Forsgren
Hazze Karlsson
Carina Meijer Karlsson

Vår tränare är Fredrik Bertilsson som kommer att få hjälp av våra äldre juniorer.

Våra egna sponsorer som ger oss möjlighet att bedriva en bra juniorverksamhet

CMK Redovisning AB -Fränsta