Seniorkommittén

Seniorkommittén (OK) ansvarar för aktiviteter riktade mot klubbens oldboys, oldgirls och veteraner. OK lägger sin egen tävlingsverksamhet och planerar in den i starttidskalendern i samråd med TEK. OK har även rollen att samverka med övriga klubbar i närområdet när det gäller tävlingar och klubbutbyte för seniorer. OK är även behjälplig med uppgifter inom olika områden  genom samråd med övriga kommittéer.

I kommittén ingår;  Maj-Britt Holmgren  070-3647721,  Hans Dahlén (NABO),  Olle Törnblom,  Eva Kallberg.

Vi skall delta seriespel H60.  Vi skall även i år spela om titeln ”Årets Senior”.  Vi skall ha ett fortsatt brett utbud av tävlingsformer.  Vi ska med hjälp av klubbens resurser lära oss mer om regler o etikett.  Vi skall försöka att få fler att delta i regionala tävlingar. Vi skall fortsätta med NABOPOKALEN för 9:e året – det hellyckade utbytet med Storsjöbygden och Sandnäset.  Vi skall ev. ordna en resa till hösten. Vi skall försöka att bidra till en trevlig stämning på klubben.

SPELPROGRAM 2018 se Hussborg – Tävlingar

Seniormästerskap. Bästa 6 av 12 gånger.

Om Vädret och Banan tillåter börjar vi Torsdagen den 31 Maj kl. 9.00 med att gå ut och spela på Vintergreenerna.

Välkommen till sommarens seniorgolf / Maj-Britt