Seniorkommittén

Seniorkommittén (OK) ansvarar för aktiviteter riktade mot klubbens oldboys, oldgirls och veteraner. OK lägger sin egen tävlingsverksamhet och planerar in den i starttidskalendern i samråd med TEK. OK har även rollen att samverka med övriga klubbar i närområdet när det gäller tävlingar och klubbutbyte för seniorer. OK är även behjälplig med uppgifter inom olika områden  genom samråd med övriga kommittéer.

I kommittén ingår;  Janne Karlsson  070-220 34 49,  Hans Dahlén,  Olle Törnblom,  Eva Kallberg.

Även om det mesta i vår vardag just nu styrs av Coronaviruset så är planen att vi ska kunna spela seniorgolf i sommar. På banor som har tidigare säsongsstart än vi har så är det ju full fart på golfen. Det spelas ju faktiskt fler rundor än vanligt här hemma eftersom ingen kan resa utomlands och spela.

Vi kommer naturligtvis att få anpassa oss till de regler som gäller i samhället i övrigt även när vi spelar golf. Golfförbundet rekommenderar att man ankomstregistrerar sig digitalt samt använder digitala scorekort. Hur vi gör med anmälningar och scorekort för seniorgolfen återkommer jag till senare.

Vad som händer med Nabopokalen är oklart men vi har bestämt att skjuta upp Nabotävlingen som var planerad 11:e juni på Hussborg.

Om Coronaviruset, Vädret och Banan tillåter börjar vi Torsdagen den 28 Maj kl. 9.00
Spelprogrammet får ses som preliminärt. Tävlingsledarna är inte tillfrågade utan bara kopierade sen i fjol.

SENIORERNAS SPELPROGRAM 2020
Datum           Tävlingsform                                         Tävlingsledare
28-maj           Slaggolf                                                   Janne Karlsson
04-jun            Flaggtävling, slaggolf                            Eva Kallberg