Seniorkommittén

Seniorkommittén (OK) ansvarar för aktiviteter riktade mot klubbens oldboys, oldgirls och veteraner. OK lägger sin egen tävlingsverksamhet och planerar in den i starttidskalendern i samråd med TEK. OK har även rollen att samverka med övriga klubbar i närområdet när det gäller tävlingar och klubbutbyte för seniorer. OK är även behjälplig med uppgifter inom olika områden  genom samråd med övriga kommittéer.

I kommittén ingår;  Maj-Britt Holmgren  070-3647721,  Hans Dahlén (NABO),  Olle Törnblom,  Eva Kallberg,  Pia Meyer.

Vi skall delta seriespel H60.  Vi skall även i år spela om titeln ”Årets Senior”.  Vi skall ha ett fortsatt brett utbud av tävlingsformer.  Vi ska med hjälp av klubbens resurser lära oss mer om regler o etikett.  Vi skall försöka att få fler att delta i regionala tävlingar. Vi skall fortsätta med NABOPOKALEN för 8:e året – det hellyckade utbytet med Storsjöbygden och Sandnäset.  Vi skall ev. ordna en resa till hösten. Vi skall försöka att bidra till en trevlig stämning på klubben.

SPELPROGRAM 2017

x Seniormästerskap. Bästa 6 av 12 gånger.

1 juni Slaggolf ;  8 juni xPoängbogey ;  15 juni NABO – Hussborg – Slaggolf från Röd tee   ;    22 juni xPoängbogey ;  27 juni Midnattsgolf – Tisdag start kl. 21 – Slaggolf ;    29 juni Slaggolf – Närmast pinn på 18 ;  6 juli xPoängbogey ;  13 juli xSlaggolf och Flaggtävling ;  20 juli xPoängbogey ;  27 juli Golfveckan ;   3 aug. xSlaggolf – Alla från Röd tee ;  10 aug. xPoängbogey ;  17 aug. Slagtävling – KM för seniorer ;   24 aug. NABO – Storsjöbygden – Slaggolf från Röd tee ;   31 aug. xPoängbogey ;   7 sept. Slagtävling  –  Puttävling  ;               14 sept. NABO – Sandnäset – Slaggolf från Röd tee  ;   21 sept. xSlaggolf ;  28 sept. xPoängbogey ;  5 okt. 3-mannascramble med Avslutningsmiddag på Hussborg.

Om Vädret och Banan tillåter börjar vi Torsdagen den 4 Maj kl. 9.00 med att gå ut och spela på Vintergreenerna.

Välkommen till sommarens seniorgolf / Maj-Britt