Seniorkommittén

SENIORGOLF 2020

Torsdag den 6/8 är det kräftpremiär på seniorgolfen. Det blir väldigt goda priser, därför höjer vi startavgiften till 50:- den dagen.
Välkommen och hoppas att du vinner!

Hej,
Det blir ingen Nabopokal i år eftersom Storsjöbygden har dragit sig ur.
Vi spelar seniorgolf hemma istället den 6/8 och 27/8, ändringarna är inlagda i programmet nedan. Totalt blir det då 11 tävlingar som ingår i årets seniormästerskap och vi räknar de 6 bästa placeringarna.
//Janne

För seniorgolfen detta speciella år gäller följande:

1. Anmälan är öppen fram till 15.00 på onsdagar, lottning sker och startlista finns på kvällen så att alla kan se sin starttid. Efteranmälan kan tas emot fram till 08.30 på torsdag morgon och går då ut i sista boll.

2. Startavgift 30:- betalas med Swish eller i undantagsfall med jämna pengar på plats. Swishnummer kommer att finnas när man hämtar ut sitt scorekort.

3. Varje spelare för sitt eget scorekort men för också score för den man är markör åt. Det räcker att spelare och markör stämmer av scoren muntligt innan korten lämnas in.

4. Prisutdelning kommer att ske efter avslutad tävling så länge vi är färre än 50 deltagare.

I övrigt lämnar tävlingsledaren för dagen info angående vad som gäller för tävlingen.

Handsprit kommer att finnas tillgänglig.

Håll avstånd!

Med hopp om att vi kommer att ha kul på banan
Janne

SENIORERNAS SPELPROGRAM 2020

Datum    Tävlingsform                                                Tävlingsledare
02-jul     Poängbogey                                                   Janne Karlsson
09-jul     Slaggolf                                                          Eva Kallberg
16-jul      Poängbogey                                                  Hans Dahlén
23-jul      INGEN SENIORGOLF I GOLFVECKAN
30-jul      Slaggolf, alla från röd tee                          Maj Britt Holmgren
06-aug    Slaggolf, kräfttävling, startavg. 50:-        Hans Dahlén/Janne K
13-aug     KM, slagtävling                                            Vakant
20-aug    Slaggolf                                                        Janne Karlsson
27-aug     Poängbogey                                                 Vakant
03-sept    Slaggolf                                                        Eva Kallberg
10-sep      Poängbogey                                                 Maj-Britt Holmgren
17-sep      Slaggolf, närmast pin på 18                      Janne Karlsson
24-sep     Poängbogey                                                  Tore Åkerberg
01-okt      3-mannascramble med middag               Janne Karlsson

SENIORMÄSTARE, BÄSTA 6 AV 11 TÄVLINGAR RÄKNAS

Info till tävlingsledare: Olle Törnblom är reserv, vid förhinder ring honom 070-371 95 40 eller Janne Karlsson 070-220 34 49

Seniorkommittén (OK) ansvarar för aktiviteter riktade mot klubbens oldboys, oldgirls och veteraner. OK lägger sin egen tävlingsverksamhet och planerar in den i starttidskalendern i samråd med TEK. OK har även rollen att samverka med övriga klubbar i närområdet när det gäller tävlingar och klubbutbyte för seniorer. OK är även behjälplig med uppgifter inom olika områden  genom samråd med övriga kommittéer.

I kommittén ingår;  Janne Karlsson  070-220 34 49,  Hans Dahlén,  Olle Törnblom,  Eva Kallberg.