Seniorkommittén

SENIORGOLF I CORONATIDER

Även golfen och i synnerhet vi seniorer påverkas i dessa tider. Eva K, Gunnar, Göran och jag har idag, 27:e maj, haft ett möte där vi diskuterat hur vi kan spela seniorgolf på torsdagarna utan att bryta mot några rekommendationer.

Vi enades om att ställa in seniortävlingarna tills vidare, men att ändå ge möjlighet att kunna spela tillsammans på torsdagarna enligt följande.

Det kommer att finnas bokningsbara tider för seniorer på torsdagar under hela juni mellan kl. 09.00 och 10.30
Man bestämmer alltså vem man vill spela med och bokar en tid. Den som inte har kommit överens med någon kan fylla på en boll där det finns plats upp till 3 i varje boll, som vanliga sällskapsronder alltså.
”Gamla” scorekort kommer att finnas tillgängliga för de som vill. Lämpligen för en i varje boll scorekortet för alla 3. De som vill hålla koll på resultaten kan ta ett foto av scorekortet och skicka till mig så för jag in resultaten i ett Excelark. Vi spelar under den här tiden endast slaggolf, inga startavgifter tas ut och ingen prisutdelning sker, men vi utser en vinnare bland er som skickar scorekort till mig.

Vi avvaktar besked från golfförbundet innan vi bestämmer hur det blir efter 1:a juli.

Gå gärna in på golf.se och titta på filmen hur vi spelar golf i corona-tider.

Håll avstånd och tvätta händerna! Stanna hemma om du har symptom!

Den 4:e juni börjar vi!

Janne
jkikon@hotmail.com

Seniorkommittén (OK) ansvarar för aktiviteter riktade mot klubbens oldboys, oldgirls och veteraner. OK lägger sin egen tävlingsverksamhet och planerar in den i starttidskalendern i samråd med TEK. OK har även rollen att samverka med övriga klubbar i närområdet när det gäller tävlingar och klubbutbyte för seniorer. OK är även behjälplig med uppgifter inom olika områden  genom samråd med övriga kommittéer.

I kommittén ingår;  Janne Karlsson  070-220 34 49,  Hans Dahlén,  Olle Törnblom,  Eva Kallberg.