Medlem, Klubb & Trivselkommittén

Kommitténs uppgift är att bla. som främsta syfte att skapa åtgärder inom klubben för ökad trivsel bland våra medlemmar. MK har inför 2019 infört golf värdar på lördagar och söndagar, vara övriga kommitteér behjälplig i att rekrytera nya golfare. MK har även rollen att i samråd med banägaren komma med förslag till ändringar och tillägg till till dessa föreskrifter.
Ansvara för klubbverksamheten och den interna informationen. Vi ser fram mot ett år med framförallt:
• utökad kommunikation med klubbens medlemmar
• flera trivselskapande aktiviteter
• många nya golfentusiaster

Känner du för att vara den som tar tag i denna kommitté så tveka inte att höra av Dig till klubben och då främst till Gunnar på gunnar@hussborg.com alternativt 070-3851313 för en diskussion gällande vad just du tycker att vi skall hitta för aktiviteter att jobba med inom klubben.