Golfhäftet

Bäste medlem!

Med Golfhäftet får du mer Golf för pengarna. Över 950 banor är anslutna i Europa och på dessa får du som kortinnehavaren 50% rabatt på ordinarie greenfee. Här hittar du de golfbanor där du kan spela, www.golfhaftet.com/sv/golfbanor
Köp 1st Golfhäftet 2020 för 495 kronor

Vad är Golfhäftet och hur fungerar det?

Du stödjer klubben genom att beställa Golfhäftet direkt av oss! Köper du Golfhäftet inkl PLUS så får du möjlighet att spela hur mycket du vill till 50% rabatt på de banor som erbjuder PLUS tider. Tiderna då PLUS gäller, publiceras på www.golfhaftet.com/sv/plus/tider eller i Golfhäftets App. Golfhäftet PLUS köper du till för 199 kronor.

Ni kan hämta golfhäftet på plats alternativt skickar vi hem via post efter att vi emottagit betalning via Bankgiro 5270-9110

Golfhäftet app

Lämna Golfhäftet boken och ta steget in i teknikens värld. Nu behöver du inte längre boken för att hitta till våra medverkande banor. Med Golfhäftets App hittar du allt vår bok kan erbjuda och mer därtill. Sök banor efter distrikt, visa banor i närheten av dig. Välj sen golfbana och ta del av både kontaktuppgifter, faciliteter, betyg och omdömen. Du kan även registrera besök, se vilka banor du besökt med Golfhäftet, mm.

Här kan du aktivera Golfhäftet >>> länk till aktivering Golfhäfte

Läs mer om Golfhäftet PLUS >>> Golfhäftet PLUS.pdf

Du beställer enkelt genom att fylla i formuläret