Nytt och Aktuellt

hal9

Vecka 41 är kommen och Vi blåser hela vattenledningssystemet fritt från vatten den 10-11 oktober. Det betyder att kiosken på nian och toaletten på nian kommer att vara öppen denna vecka innan vi stänger för vintern. Spel sker mot ordinarie greener intill att frosten gör att spel måste ske mot vintergreener. Den personal som på ett förtjänstfullt sätt hållit vår golfbana i toppskick även denna sommar jobbar sista veckan nu. Ett stor tack till Bengt, Kent, Victor och John. Kai jobbar kvar och ser till att våra och andras maskiner är i toppskick samt att Thony fortsätter att hålla parken i gott skick.

****************************************************************************’**

PSK (privata sponsorklubben) hade sin årliga tävling den 23 sept för att kora mästare 2017. Segrare för andra året i rad blev Donald Hedin (79 slag) efter kamp med tvåan Sten-Ove Danielsson (80 slag), trea Tore Åkerberg (80 slag), fyra Björn Kjellgren (80 slag)

***************************************************************************

Årets Golfvecka med tävlingar sex dagar med start måndag vecka 30. samlade hela 898 startande. ***************************************************************************

Nyhet 2017 är att även Norderöns GK ingår i greenfee samarbetet. Medlem i Hussborg betalar 150 kr i greenfee vid spel på Norderön.

*****************************************************************************

Protokoll och klubbens stadgarna ligger under klubbinformation

Golfpaket

Min Golf & Distriktet

Samarbetspartners